Catering en Event Planning

Dani About Food organiseert regelmatig privéfeesten, bruiloften, 21-verjaardagen, bedrijfsborrels en diners.

Wij zorgen voor een verrassende smaakbeleving en een stijlvolle en professionele uitvoering voor een perfect verlopend evenement.Indien gewenst kunnen we de complete inrichting voor uw evenement verzorgen: stoelen, tafels, servies, glaswerk, bloemen, decoratie, etc. We ont-zorgen u geheel, het enige dat u hoeft te doen is voluit genieten samen met uw gasten!

 

Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee om tot een perfect samenspel van mooi eten en drinken en een perfecte entourage te komen. We willen graag al uw wensen realiseren.

Kijk naar onze voorbeeldmenu’s om inspiratie op te doen en een idee te krijgen van wat we voor u kunnen betekenen.

Neem ook contact met ons op voor: ontbijt, lunch, borrel, walking dinner, fine dining, wine experience.

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering