Chocolademousse taartje

Wat leuk om je te verwelkomen op de site van DNI Exclusive Catering. Fantastisch dat je zelf aan de slag gaat om mijn Chocolademousse taartje te maken. We beloven je dat het alle moeite waard is om dit taartje zelf thuis te maken. Veel plezier met het bereiden ervan en we hopen dat je er net zo van zal genieten zoals wij altijd doen!

Recept:

Chocolade mousse taartje met ijs en vers fruit

Voor het maken van dit chocolade mousse taartje maken we drie verschillende componenten, eerst maken we de chocolade brownie en daarna de chocolademousse. Welke we later samenvoegen. Als finishing touch komt er nog een laagje ganache over de taart.

Download het gehele recept of bekijk de link in uw browser!

Groetjes Dani,

 

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering