De keuken van DNI Catering

DNI Catering is een jong en hip cateringbedrijf met passie voor mooi eten en goede wijn. We zitten bovenop de nieuwste foodtrends en houden ook altijd een plekje voor de klassiekers. Onze kookstijl is modern; een fusion tussen de Europese en de Aziatische keuken.

We werken met hooggekwalificeerd en ervaren personeel en koken alleen met kwaliteitsproducten. De ingrediënten veranderen met de seizoenen.

Wij werken samen met leveranciers uit de streek die biologische en verantwoorde producten telen en produceren.

 

Wat onze creaties bijzonder maakt, is de focus op verrassende smaken, aandacht voor detail en een schitterende presentatie. Met een perfecte balans tussen smaken en texturen om onze gasten een buitengewone eetervaring te bezorgen.

Neem contact met ons op voor: ontbijt, lunch, borrel, walking dinner, fine dining, wine experience.

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering