Recensies

As mother of the groom I like to thank you again for your exceptional work at our sons wedding in the Museum of the Canals in Amsterdam. When we came in and saw the wonderful, romantic decoration, together with modern cottage-style dishes and all the wonderful flowers, it made me cry. And the food was awsome. Especially the salad with asparagus, the pasta and the duck. And of course your desert was the highlight, everybody of our german family loved it. I can recommend you for the most advanced gourmet. Best wishes from Germany.

Sabine Stechert, Bruiloft

We hebben een in alle opzichten zeer smaakvol diner gehad met de raad van toezicht, raad van bestuur, en partners, in het Grachtenhuis verzorgd door Dani. Een prachtig samengesteld menu, waarbij ook rekening werd gehouden met speciale dieetwensen. Alle gerechten heel mooi uitgebalanceerd in smaak en kleur, en met stijl geserveerd. Ook het contact in de voorbereiding was zeer professioneel. Grote klasse.

N. Slegers, OLVG

Gisteravond een geweldig mooie partij gehad in het Grachtenhuis met fantastisch eten. Echt goed en bijzonder. Super goede service met een buitenlandse flair. Echt een aanrader!

A. Krans, Prive

Dear Dani,
Thank you so much for helping us to have exactly the wedding we wanted. The food looked wonderful and tasted great too. Our compliments to your staff. They were friendly, attentive and skilled.
All the very best for a bright and successful future!
Regards,
Guy.

Guy Wilson, Bruiloft Amsterdam

We had a wonderful day at our wedding and thoroughly enjoyed your food and the presentation of it. The mac-n-cheese balls and the duck were a great hit!
Thank you for being our caterer and making our day complete!

Valeria en Joeri, Bruiloft Amsterdam (Het Grachtenhuis)

Ik werk al enkele maanden samen met Dani bij Museum Het Grachtenhuis waar ik werkzaam ben als Event Manager. Het is altijd erg prettig samenwerken! De communicatie verloopt snel en Dani is daarnaast een ontzettend leuke en lieve vrouw. Het eten en de dranken zijn erg lekker en altijd goed gekozen. En als extraatje zijn de hapjes ook nog eens een lust voor het oog :-) Een echte aanrader!

Hella van den Eerenbeemt, Museum Het Grachtenhuis

Dani heeft heerlijke hapjes en een walking dinner verzorgd, alles met verse ingrediënten en de onderlinge smaken waren goed op elkaar afgestemd. Iemand die niet van risotto hield, heeft extra genomen van de citroenrisotto met mozzarella. Ook de presentatie, hoeveelheid en manier van "mengen" onder de gasten ging professioneel.
Kort en goed: mocht je op informele maar professionele wijze iets willen laten cateren, dan kan ik Dani about Food van harte aanbevelen!

Michiel Maak, prive

Hi Dani, nogmaals veel dank voor de heerlijke hapjes en walking dinner die je hebt verzorgd. Wij vonden heerlijk en van alle kanten kreeg ik (jij dus) complimenten! Ook echt fijn trouwens de manier waarop je het deed (heel subtiel).

Michiel en Annemarie, prive

Oog voor smaak, kwaliteit en details dat is 'Dani about food'. Geen 13 in een dozijn, maar geraffineerde en niet voor de hand liggende smaken en combinaties. Daniela luistert goed naar wat je wil en giet er vervolgens met haar ervaring er een bijzonder sausje over heen. Overal wordt aan gedacht, het is niet alleen het voortreffelijke eten, maar ook zeker de aankleding. Een absolute aanrader, als u (samen met Dani) indruk wil maken op uw gasten.

Martine van Straelen v. Veen, (privé)

Met veel passie en plezier heeft Dani About Food de heerlijkste hapjes voor ons feestje gemaakt. Ze maakt verrassende creaties, van hoge kwaliteit en de presentatie is een plaatje (kijk maar naar de foto's...) Onze gasten waren vol lof over de catering! Dani is ook nog eens heel prettig in de omgang en erg professioneel. Absoluut een aanrader!

Jeska Kegels, (privé)

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering