Wine experience

Een Wine + Food Experience laat u kennismaken met smaakvol gepresenteerd en verrukkelijk eten dat is gemaakt met verrassende ingrediënten, in een perfect samenspel van heerlijke, bijpassende wijnen.

We laten u verschillende hapjes en wijnen proeven die perfect bij elkaar passen. We laten u ervaren wat de juiste match van eten en wijn doet voor de smaakervaring. Onze kok vertelt u over ingrediënten en gebruikte kooktechnieken. Onze wijnexpert vertelt u alles over de wijnen, over de oorsprong en over druivenrassen. Echt een belevenis!

 

De Wine + Food Experience is mogelijk als mini-versie met 5 verschillende hapjes en bijpassende wijnen voorafgaand aan een diner of als onderdeel van uw event. Het kan ook een avondvullend event zijn met tien verschillende kleine gerechten en tien (of zelfs twintig!) bijpassende wijnen. En uiteraard alles daartussenin. Zo groot of klein als u het wilt. Onze sterrenniveau koks en wijnspecialisten bezorgen u en uw gasten een geweldige avond met verrukkelijke wijn-spijs combinaties.

 

Voor meer info en mogelijkheden neem contact met ons op! Wij komen je graag verrassen met onze bijzondere combinaties!

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering