Exclusieve Bruiloft Dinning

De organisatie van deze ze stijlvolle en intieme bruiloft was volledig in handen van het team van DNI. Van styling en decoratie tot de ontvangst van de gasten, de ceremonie, de receptie en het 3-gangendiner. Een grootste gebeurtenis in het leven van twee mensen dat tot in de puntjes georganiseerd moet zijn met persoonlijke aandacht tot in de kleinste details.

Het zorgvuldig samengestelde menu werd geflankeerd door prachtige, exclusieve en bijpassende wijnen. Een bijzonder pallet van harmoniërende smaken.

MENU

Amuse: Hoorntjes – zalm tartaat – wasabi mayonaise.

BURRATA

Gegrilde perzik met Burrata, munt en een crumble van pistache

KABELJAUW

Kabeljauw begeleid door een citroenrisotto met citroen schuim

PAVLOVA

Pavlova met een crème van mascarpone vers rood fruit

 

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering