Fairphone Private Dining Amsterdam

DNI organiseerde dit private dining event in het kantoor van Fairphone. Het was een meeting van shareholers, voor wie op locatie uiteenlopende heerlijke gerechten werden bereid van verse en pure ingrediënten. Niet alleen verzorgde DNI voor dit event de exclusieve catering, maar ook de mooi gestylde tafels en de sfeervolle decoraties waren van haar hand. Haar eigen team van professionals verzorgde de bediening, zodat de chefs in de keuken zich volledig konden concentreren op het menu.

MENU

TOMAAT CONSOMÉ

Tomaat salade met verse mousse van buffelmozzarella en een tomaat consommé

KABELJAUW

Gebakken kabeljauw met crispy chorizo, venkelmousseline met geglaceerde groene asperges en tuinbonen

CHOCOLADEMOUSSE

Chocolademousse met merengue en vers rood fruit.

 

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering