Birthday Dinner Party

DNI was gevraagd voor de organisatie van een luxe, birthday dinner party. Natuurlijk is deze opdracht door DNI en haar team met passie ingevuld. Een schitterende mogelijkheid om een groots feest nog feestelijker te maken. De birthday dinner party was bij mensen thuis, waar DNI met een private chef en eigen bediening alles tot in de puntjes organiseerde. De styling en unieke decoraties van de locatie, die ook door DNI werden verzorgd, maakten alles tot één harmonieus geheel. De gasten beleefden hierdoor een gedenkwaardige en fantastische avond.

De birthday dinner party begon met uiteenlopende verfijnde borrelhapjes en een glas champagne, gevolgd door een stijlvol 5-gangendiner.

MENU

VITELLO TONATTO

Vitello met verse saus, tonijn, kappers, langzaam gegaarde tomaatjes en Parmezaanse kaas

CITROENRISOTTO

Citroen risotto en verse mozzarella

KABELJAUW

Kabeljauw met chips van bieten, mango, spinaziesalade en een venkelcrème

KALFSLENDE

Kalfslende met een bramen portsaus, aardappelmousseline en zomergroenten

PAVLOVA

Pavlova met een crème van mascarpone, vers rood fruit, dust of gold en een frambozen sorbet.

 

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering