Medtronic Private Dining

Het verzoek was duidelijk: organiseer een mooi en chique ‘down to earth’ teambuilding diner met een internationaal karakter. Een groot aantal medewerkers uit uiteenlopende landen kwam naar Amsterdam voor een bijeenkomst met de Raad van Bestuur van een ziekenhuis. Het event werd afgesloten met een gezamenlijk diner.

Het was aan het team van DNI de culinaire invulling hiervan de verzorgen.

De gasten werden stijlvol ontvangen met een glas prosecco, dat door de hostesses werd uitgereikt. Vanzelfsprekend werd de borrel begeleid door een groot aantal gevarieerde en originele hapjes.

MENU

ASPERGES

Salade van groene asperges, crispy Parmaham en een mousse van ricotta met een noten crumble

EEND

Krokant gebakken sous-vide gegaarde eend met een knapperige korst met blueberry saus, wortelmousseline en verse groenten

CHOCOLADEMOUSSE

Chocolademousse met een crumble, frambozensorbet en een geurige frambozengel.

 

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering