Private Lunch

Wat is er nu mooier dan de zorgen voor een Intieme en chique lunch uit handen te geven aan het professionele team van DNI? Dit feest ter ere van een verjaardag vond plaats in de zomer bij mensen thuis. Het was een prachtige private lunch aan tafel, waarbij de gerechten op locatie vers werden bereid. DNI verzorgde tevens de volledige aankleding van dit luxe en exclusieve feest. De originele styling en prachtige decoraties op de schitterend gedekte tafel maakten een onvergetelijke indruk op alle gasten.

MENU

Amuse: Hartige spinazie hoorntjes gevuld met verse zalmtartaar en een toefje wasabi mayonaise.

GEMBER & WORTEL SOEP

Wortelsoep met gember, kokos en laos espuma

BIEFSTUK

Biefstuk met een bramen portsaus, aardappelmousseline, groene asperges en tuinbonen

KAASPLANK

Kaasplank met vier verschillende soorten bijzondere kaas, fruit, compotes, diverse soorten brood en crackers

FRIANDISES

Koffie/thee met friandises, mini frambozen tartelets, macaroons en madeleines.

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering