Sharing Dinner Party

In een prachtig landhuis op de Veluwe werd een bijzonder familieweekend met een Italiaans thema georganiseerd. Voor DNI een uitgelezen mogelijkheid en prachtige uitdaging om alles tot in de kleinste finesses te organiseren; zowel culinair als de volledige aankleding van dit weekend, inclusief de muzikale omlijsting.

Gezeten aan prachtig gedecoreerde lange tafels genoten de gasten allereerst van een uitgebreide lunch, uiteraard bereid met verse ingrediënten uit de streek.

Terwijl de medewerkers van DNI zich over de invulling van de borrel en het diner ontfermden, was er voor de familie tijd genoeg om weer eens gezellig bij te praten in de tuin. Speciaal hiervoor had DNI gezorgd voor comfortabel tuinmeubilair en heerlijke loungebanken.

Het sharing dinner werd voorafgegaan door een uitgebreide borrel waar de crew van DNI rondging met allerlei gevarieerde borrelhapjes. Het weekend werd de volgende dag afgesloten met een uitgebreid ontbijt.

Menu

Voorgerecht

Vitello Tonnato | Geroosterde paprika met mozzarela di buffala | Gemengde paddenstoelen met tuinkruiden | Vers gebakken brood

Hoofdgerecht

Beef tagliatta met langzaam gegaarde tomaat, balsamico, rucola en Parmezaanse kaas en extra Virgin olijfolie | Salade van asperges, crispy pancetta en ricottamousse | Salade van venkel en sinaasappel | Vers gebakken brood

Dessert

Taart met vers fruit | Brownies

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering