Evenement Diner OLVG

Voor een evenement van de Raad van Bestuur en de Raad van Toezicht van de OLVG werd DNI gevraagd stijlvolle gerechten te serveren met een Franse inslag. Het betrof een zittend 3-gangendiner in het prachtige 17e eeuwse Grachtenhuis in Amsterdam. De deelnemers genoten in een exclusieve ambiance aan schitterend gedecoreerde tafels van een heerlijk diner en zorgvuldig geselecteerde wijnen.

MENU

BIETENCARPACCIO

Bietencarpaccio met geitenkaasmousse en een pistachedressing

CITROENRISOTTO

Citroenrisotto met gefrituurde salie

LANGOUSTINE

In geurige kruidenolie gebakken langoustines met pompoenmousseline en een crumble van pistache

DECONSTRUCTED CHEESECAKE

Crumble met witte chocolademousse, een frambozensorbet, afgemaakt met een geurige frambozengel.

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering