CISCO Blockchain Summit 2018

Cisco organiseerde in 2018 de ‘Blochchain Summit’; een groot congres voor een aantal Russische bedrijven. Het congres werd afgesloten met een dynamisch walking dinner dat door DNI volledig werd georganiseerd.

Het ‘DNI team’ van professionele hostesses ontving de gasten met een bruisend glas prosecco, waarna men tijdens de aansluitende borrel genoot van heerlijke amuses en stijlvolle hapjes.

Vervolgens werden diverse exclusieve en vers bereide gerechten per gang uitgeserveerd.

Menu:

STEAK TARTAAR

Steak tartaar met zacht gekookte kwartel eieren,  rioche wolken, litbtle gem, saffraan, zwarte romige knoflook crème en radijs

GAMBA’s

In Chinese kruidenolie gebakken gamba’s, pompoen mousseline, marigolds en pistache crumble

EEND

Eendenborsten met een krokant laagje, blueberrysaus, winter groenten en macadamia crumble

MAGNUM

Mini Magnum,  karamelsaus, frambozenmousse,  dulce de letche macaroons, touch of Gold.

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering