Tentoonstelling Isaac Israëls

Voor de opening van de tentoonstelling over de Nederlandse impressionistische schilder Isaac Israëls organiseerde DNI een borrel voor 120 genodigden. Mensen uit de kunstwereld en andere kunstliefhebbers genoten van een uitgebreide luxe borrel waar de meest prachtige en ‘kunstzinnige hapjes’ het water in de mond deden lopen. Niet zomaar wat borrelhappen, maar kleine exclusieve, vers gemaakte gerechtjes maakten de feestelijke opening ook tot een culinaire happening.

MENU

MAC & CHEESE BALLS

Mac and Cheese balls, met verse truffel crème

EENDENLEVER PATÉ

Brioche crostine met eendenlever paté en verse vijgencompote |

WORTEL & GEMBER SOEP

Wortel- en gember soep met kokos en laos espuma geserveerde met crostine met saffraan crème, gedecoreerd met een eetbare bloem

PADDENSTOELENRISOTTO

Paddenstoelenrisotto met truffelcrème en truffel espuma.

 

 

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering