Tuinfeest Vorden

DNI werd gevraagd voor de organisatie van een Italiaans getint familie zomerfeest dat in de tuin zou plaatsvinden. Niet alleen was DNI verantwoordelijk voor de culinaire invulling, maar ook voor de volledige invulling en omlijsting van het feest. En zo toverde DNI de tuin om tot een Toscaanse oase, met prachtig tuinmeubilair, gezellige verlichting en een mooie lange tafel. Met op de achtergrond de tonen van Italiaanse muziek, waanden de gasten zich in het zonnige zuiden. Het sharing dinner vormde het culinaire hoogtepunt. Het was een prachtige relaxte dag, waar nog lang over is nagepraat.

Menu

Vitello Tonnato | Burrata met gegrilde perzik en pistache crumble | Gemengde paddenstoelen met tuinkruiden | Geroosterde puntpaprika’s met verse mozzarella | Quiche met broccoli, cherry tomaatjes en spekjes | Salade met asperges, ricottamousse en hazelnoot crumble | Salade met gegrilde kip, aardbeien, mozzarella en zoete balsamico |Vers gebakken brood

 

Dessert

Citroentaart | Brownies

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering