Private Dining Boer & Croon

De vraag aan DNI was of zij een uitgebreide borrel en diner wilde organiseren voor een grote groep oud medewerkers van Boer &Croon. Het moest een mix worden van een 2-gangen walking dinner en een 2-gangen zittend diner. Dit alles voorafgegaan door een aantal stijlvolle en heerlijke amuses tijdens de borrel.

Een prachtige opdracht met uitgebreide mogelijkheden voor een geslaagde private dining bijeenkomst waarover nog lang is nagepraat.

 

MENU

LANGOUSTINE TARTAAR

Tartaar van langoustine met een romige crème van citroen en koriander afgemaakt met crunchy zeewier

COQUILLE

Gebakken coquille met bloemkoolmousseline en beurre noisette, crème van Garam masala, bloemkool couscous en walnoten crumble

TRUFFELRISOTTO

Truffelrisotto met verse gebakken paddenstoelen en truffelschuim, aan tafel afgemaakt met verse geraspte truffel

REERUG

Reerug met een bramen portsaus, wortelmousseline en groene asperges

DESSERT EN KAAS BUFFET

Uitgebreid kaas- en dessertbuffet.

Over DNI Exclusive Catering

DNI exclusive catering is opgericht door Daniela Consentino. Dani is chef-kok en vele jaren getraind door chefs van gerenommeerde sterrenzaken in Nederland, zoals de Librije en de Echoput. Door haar ervaring in de high-end gastronomische- en culinaire wereld zorgt ze voor onvergetelijke culinaire ervaringen. Eten is niet zomaar iets, eten wordt een beleving.

DNI werkt met een pool van hoogopgeleid personeel met ervaring in sterrenrestaurants en high-end catering. Het team is jong, dynamisch en heeft veel aandacht voor details die het verschil maken tussen goed en geweldig.

Persoonlijke aandacht is een belangrijke basis voor succes. Daarom worden altijd in een persoonlijk gesprek alle mogelijkheden zorgvuldig doorgesproken. Niet alleen op culinair gebied, maar ook voor wat betreft het creëren van de ideale sfeer en uitstraling van uw evenement.

 

contact

Tasting-room

Prinsengracht 349K, 1016HK
Amsterdam (Netherlands)
info@dnicatering.nl
+31 6 283 61 373

  facebook.com/dnicatering
  instagram.com/dni_exclusive_catering